Koulutusjaksolla pääset vierailemaan työympäristöissä ja toimitiloissa, joiden työympäristön muutosprojekteissa on otettu huomioon koronapandemian jälkeiset uudet työntekemisen tavat sekä toisaalta asiakasmielikuva. Millaiset tilat palvelevat sekä omaa henkilöstöä että asiakaskohtaamisia? Tutustumme myös tarkemmin biofiilisen suunnittelun ja salutogeenisen ympäristön huomiointiin. Millaiset tilat edistävät terveyttä?
Tekoäly myös muuttaa työntekemisen tapoja ja työympäristöjä. Ymmärrät koulutuksen jälkeen tekoälyn hyödyntämisen keinoista: tekoäly pystyy esimerkiksi tuottamaan aineistoa ja dataa työpisteiden käyttöasteen seurantaan.
Toisaalta omien toimitilojen rinnalla on yhtenä vaihtoehtona co-working ja yhteiskäyttöiset tilat: kuulet co-workingin nykytilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä.
Koulutusjakso on samalla osa Kiinkon ja Raklin pitkää Työympäristöjohtamisen koulutusohjelmaa. Koulutus järjestetään pelkästään lähitoteutuksena.
Koulutus on suunnattu työympäristön kehittäjille, HR-johdolle, kehityspäälliköille, toimitusjohtajille, projektipäälliköille ja kiinteistökehittäjille sekä kaikille toimitilamuutoshankkeiden toteuttajille ja kehittämisen asiantuntijoille.
Millainen merkitys työympäristöllä on asiakasmielikuvassa ja työkulttuurissa? Kuinka saada tilat palvelemaan sekä asiakkaita että omaa henkilöstöä? Työympäristöt ovat toisaalta jatkuvassa muutoksessa, mikä näkyy useissa yrityksissä mm. tilojen muunneltavuudessa ja käytön seurannassa.
Veroton hinta | 450.00€ |
+ ALV | alv. 24% |
Koulutuksen hinta on 450 euroa. Hintaan sisältyy kohdekäynnit ja opetus, ohjelmaan merkityt tarjoilut ja sähköiset esitysaineistot. Osallistumismaksuun lisätään voimassa oleva arvonlisävero.
Ilmoittautuminen / hakuaika päättyy 1.4.2024
Ilmoittaudu nyt